Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο της χονδρικής πώλησης.

Τα 18.000 είδη μας καλύπτουν μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Τα γεωργικά μηχανήματά μας έλκονται από ελκυστήρες και χαρακτηρίζονται για τη καλή ποιότητα και κατασκευή τους ενώ τα ανταλλακτικά μας εγγυώνται τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων μας.

Στόχος της «ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» είναι πάντοτε η καλή και άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα. Η τεχνογνωσία μας και η πλήρη εγγύηση, συντήρηση και αποκατάσταση των προϊόντων μας συμβάλλουν ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των πελατών μας.

Η «ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 6.000 m2. Η καλά οργανωμένη αποθήκη και η δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων μας επιτρέπει όχι μόνο να εξυπηρετούμε αυθημερόν τον πελάτη, αλλά και να έχουμε πάντα διαθεσιμότητα.