ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Αφορά παραγγελίες που θα γίνουν απο το διάστημα 14 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2024 με αξία 200€ και άνω συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

Αφορά ΜΟΝΟ χερσαίες μεταφορές εντός της Ελληνικής επικράτειας χωρίς να περιλαμβάνει έξοδα μεταφόρτωσης στο τελικό προορισμό. Η αποστολή γίνεται με μεταφορική (ΦΟΡΤΗΓΑ) που εξυπηρετεί ην περιοχή σας.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ στην ολοκλήρωση της αγοράς επιλέξτε μέθοδο αποστολής ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ-ΦΟΡΤΗΓΑ (ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ) και μέθοδο πληρωμής PAYPAL ή ΧΡΕΩΣΤΙΚ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ή ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μέθοδος πληρωμής ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ δεν είναι αποδεκτή.Η ενέργεια αφορά ΜΟΝΟ τους πελάτες λιανικής.

MΕ COURIER

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα και η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν αυθημερόν στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας, με παράδοση από το courier την επόμενη εργάσιμη. Ισχύει εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο.

Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 13.00, Σαββάτου και Κυριακής εκτελούνται την Δευτέρα.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ACS Courier, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACSwww.acscourier.net εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και (από σταθερό).

Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στα ΕΛΤΑ, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ, www.elta.gr εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με τα ΕΛΤΑ στο 800-11-82000 & 210 3353777 - 210 3353100.

Χρόνοι Παράδοσης:

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Νομού Θεσσαλονίκης (για παραγγελίες που καταχωρήθηκαν έως 13.00), 1-3 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς.  Η εταιρία μας καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. προβλήματα από έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή στο οδικό δίκτυο κ.τ.λ.

Μεταφορικά Έξοδα:

  • Εάν επιλέξετε αποστολή με Courier θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς.
  • Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ΠΟΡΤ-ΠΟΡΤΑ/ΕΛΤΑ θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ΕΛΤΑ ή συνεργαζόμενο κατάστημα.

ΜE ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα με την ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε., πρακτορεία μεταφορών. Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας.

Μεταφορικά Έξοδα:

  • Εάν επιλέξετε αποστολή με Πρακτορείο μεταφορών θα επιβαρυνθείτε με έξοδα μεταφοράς. Η παραλαβή των εμπορευμάτων θα πρέπει να γίνει με δικά σας μέσα από την εκάστοτε έδρα του τοπικού γραφείου μεταφοράς. (ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΑΣ)
  • Εάν επιλέξετε παραλαβή από κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που καταχωρήσατε στην παραγγελία ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραλαβής από κατάστημα κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους, σε περίπτωσεις παραγγελιών από κάποια άλλη χώρα, θα πρέπει ο πελάτης/χρήστης να μας υποδείξει το πρακτορείο μεταφορών/courier όπου θέλει να παραδωθούν τα προϊόντα. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (8:00πμ - 16:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.